Tafelopstellingen

Tafelopstellingen, systemisch werk, blokkades, onderbewuste, praktijk Bewust je-Zelf Zien

ONDERSTE STEEN BOVEN


Ervaar je veel stress en wil je weer grip krijgen op je leven? Vraag jij je af waarom jij niet die baan krijgt die je al zo lang wil? Heb jij al zoveel geprobeerd om van jouw klachten af te komen, maar niets lijkt te helpen? Dit zijn een paar voorbeelden waar met een tafelopstelling meer helderheid kan worden gegeven, wat de oorzaak kan zijn dat deze patronen steeds terugkeren en blijven herhalen in je leven. Tijdens een tafelopstelling wordt er zichtbaar welke onbewuste blokkade er nog zit dat ervoor zorgt dat jij geen grip krijgt op jouw situatie. Een tafelopstelling is een individuele behandelmethode gebaseerd op de bekende familieopstellingen. Echter richt ik mij op jouw binnenwereld in plaats van jouw plek in de buitenwereld.

INNERLIJK KIND


Waar veel volwassenen zich nog niet bewust van zijn is dat je innerlijk kind nog altijd in jou leeft. Je innerlijk kind is een deel van jouw dat in de begin jaren van je leven veel situaties heeft meegemaakt wat de basis heeft gevormd van jouw huidige bestaan. Waar er vele gebeurtenissen zijn geweest die leuke herinneringen hebben achtergelaten en jou een blij gevoel geven als je eraan terug denkt, zijn er ook situaties geweest die jij je liever niet meer herinnert of die jij je niet meer kunt herinneren gewoonweg omdat je nog te jong was. Ondanks dat, kan het zijn dat de niet leuke gebeurtenissen destijds een zodanige impact hebben gehad op jou, dat je daardoor onbewust een manier hebt moeten creeëren om te kunnen overleven. Als deze gebeurtenis nog niet is verwerkt kan het zijn dat dit je onbewust nog belemmert in je huidige dagelijks leven. 

Tafelopstellingen, innerlijk kind, praktijk Bewust je-Zelf Zien
Tafelopstellingen, traumaverwerking, schaduw werk praktijk Bewust je-Zelf Zien

WERKWIJZE TAFELOPSTELLINGEN


Wat is jouw grootste wens op dit moment? Wanneer je jouw verlangen concreet hebt voor jezelf, ga je deze woord voor woord opstellen door middel van materialen, deze plaats je op een plek op tafel. Tijdens jouw proces heb jij de regie; met welk woord je wil beginnen, welk materiaal je kiest voor elk woord en waar op tafel deze komen te staan. Dit gebeurt allemaal in jouw tempo. Er kunnen onverwachte gevoelens, emoties en herinneringen naar boven komen. Dit mag er allemaal zijn in de veilige setting die er dan is. Vanuit mijn ervaringen en kennis begeleid ik jou tijdens jouw proces door vragen te stellen om te verduidelijken wat zich toont op tafel. Van tevoren is niet te voorspellen hoe jouw proces gaat verlopen, omdat deze gebeurtenissen zijn opgeslagen in het onderbewuste. In vertrouwen en verbinding zal een onbewust deel van jou zich tonen en zichtbaar worden waarom jij jouw wens nog niet hebt kunnen realiseren. De effecten van een tafelopstelling werkt nog enkele dagen/weken door na het consult. De ervaring leert dat vaak meerdere vervolgafspraken nodig zijn voor het gewenste resultaat, dit is echter geen verplichting.

Probeer ook eens:

Intuïtieve coaching


Duur

Kosten

120 minuten

€95,- 

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten of geef een tafelopstelling cadeau.

Recensie maart 2024
'Tafel opstelling gedaan. Verhelderend inzicht gekregen in mijn eigen binnenwereld en wat er schuilt. Totaal nieuw voor me en terug na huis gegaan met verschillende inzichten in mezelf onder begeleiding van respectvolle begeleiding. Zeker een aanrader voor personen die zichzelf beter willen begrijpen of tot inzichten willen komen bij problemen of uitdagingen waarbij ze zelf niet eruit komen.'   
- Man

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

: