Bewust je-Zelf Zien | Intuïtieve coaching en workshops

EmoZie Kids

Voor kinderen vanaf 2,5 jaar t/m 13 jaar organiseer ik diverse workshops op het gebied van emoties. EmoZie kids staat voor Emo= Emoties Zie=Zien. Omdat het praten over en het tonen van emoties ontzettend kwetsbaar kan zijn, werk ik met kleine groepjes en zijn de leeftijdsverschillen per workshop zo klein mogelijk. Om een richtlijn aan te geven, houd ik de leeftijdscategorieën aan die de basisscholen hanteren per groep. 
Wil jij als ouder graag met jouw kind deelnemen aan een van onderstaande workshops en wil jouw kind dat niet, kijk dan eens bij de workshops kinderen en emoties specifiek voor ouders en opvoeders. 

Kijk ook eens bij Volwassenen - Kinderen en Ouders voor mijn andere diensten.

Let op: Het is ook mogelijk om te betalen met de lokale cadeaubon of contant. Meld je dan aan via dit formulier voor een workshop. Pinnen is niet mogelijk.

Liever een andere datum of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Kijk ook eens bij Volwassenen - Kinderen en Ouders voor mijn andere diensten.


'Wat er ook speelt in de wereld, laat het vooral de kinderen zijn.'  - Loesje

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
SOS kinderen en emoties
Bewust jezelf Zien Trainer Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien keuze vrij bij mij

© Bewust je-Zelf Zien 2023 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 | IBAN NL39INGB0100843719

Betaal met: