Bewust je-Zelf Zien | Intuïtieve coaching en workshops

Tafelopstellingen

Tafelopstellingen

WAT IS JOUW VERLANGEN?


Vraag jij je af waarom jij telkens niet wordt gekozen voor die ene functie op je werk, terwijl je al zo vaak deze wens naar je baas hebt uitgesproken? Of vraag jij je af waarom een uitje met je moeder altijd eindigt in een conflict en jullie daardoor weken geen contact hebben? En waarom heb je die leuke auto nog niet gekocht die al jaren op je verlanglijstje staat? Dit zijn een paar voorbeelden waar met een tafelopstelling meer helderheid kan worden gegeven, wat de oorzaak kan zijn dat deze patronen steeds terugkeren in je leven. Als je voor de spiegel staat zie jij jezelf (de buitenkant), maar durf je ook je-Zelf te zien (de binnenkant)?

Tijdens een tafelopstelling wordt er zichtbaar waarom jouw verlangen nog niet is gerealiseerd. Welke onbewuste blokkade er nog zit.

INNERLIJK KIND


Waar veel volwassenen zich nog niet bewust van zijn is dat je innerlijk kind nog altijd in jou leeft.

Je innerlijk kind is een deel van jouw dat in de begin jaren van je leven veel situaties heeft meegemaakt wat de basis heeft gevormd van jouw huidige bestaan. Waar er vele gebeurtenissen zijn geweest die leuke herinneringen hebben achtergelaten en jou een blij gevoel geven als je eraan terug denkt, zijn er ook situaties geweest die jij je liever niet meer herinnert of die jij je niet meer kunt herinneren gewoonweg omdat je nog te jong was. Ondanks dat, kan het zijn dat de niet leuke gebeurtenissen destijds een zodanige impact hebben gehad op jou, dat je daardoor onbewust een manier hebt moeten creeëren om te kunnen overleven. Als deze gebeurtenis nog niet is verwerkt kan het zijn dat dit overleefdeel je onbewust belemmert in je huidige dagelijks leven. 

Tafelopstellingen
Tafelopstellingen

WERKWIJZE TAFELOPSTELLINGEN


Wat is jouw grootste wens op dit moment? Wanneer je jouw verlangen concreet hebt voor jezelf, ga je deze woord voor woord opstellen door middel van materialen, deze plaats je op een plek op tafel. Tijdens jouw proces heb jij de regie; met welk woord je wil beginnen, welk materiaal je kiest voor elk woord, waar op tafel deze komen te staan enz. Ook kan elk moment tijdens jouw proces de plek of het soort materiaal wijzigen. Dit gebeurt allemaal op jouw manier en in jouw tempo. Er kunnen onverwachte emoties en herinneringen naar boven. Dit mag er allemaal zijn in de veilige setting die er dan is. Ik begeleid jou tijdens jouw proces om situaties te verduidelijken indien nodig. Van tevoren is niet te voorspellen hoe jouw proces gaat verlopen en wat zich aandient. In vertrouwen en verbinding zal een onbewust deel van jou zich tonen waardoor jij jouw verlangen nog niet hebt kunnen realiseren.

* Tijdens het intakegesprek gaan we kennismaken met elkaar, jouw
wens/verlangen concreet maken en als het goed voelt een afspraak inplannen.
* Tijdens de tafelopstelling begeleid ik jou tijdens jouw proces door vragen te stellen om te verduidelijken wat er zichtbaar is op tafel.

* Na elke afspraak heb je de vrijheid om een vervolgafspraak te maken.
* Respect en waardering voor elkaar staan hoog in het vaandel.

Intakegesprek
Duur: 60 minuten
Waar: Jeugdhuis Pius, Mussenstraat 6 in ECHT

Kosten: €65,- (prijs in euro's. Incl. BTW)


Tafelopstelling
Duur: 90-120 minuten

Waar: Jeugdhuis Pius, Mussenstraat 6 in ECHT
Kosten: €95,- (prijs in euro's. Incl. BTW)


Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij jou thuis. Informeer naar de mogelijkheden.

Betaling via bankoverschrijving, lokale cadeaubon of contant tenzij anders overeengekomen. Pinnen is niet mogelijk.

Indien je verhinderd bent voor je afspraak dient dit altijd minimaal 48 uur van tevoren bij mij bekend te zijn. Het weekend wordt hierin niet meegerekend. Te late, vergeten of niet afgemelde afspraken worden anders bij jou in rekening gebracht. Uiteraard met uitzondering van acute noodgevallen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.
Kijk ook eens bij Volwassenen - Kinderen en Ouders voor mijn andere diensten.

'The wound was not your fault, but the healing is your responsibility.'  - Tonya Le

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
SOS kinderen en emoties
Bewust jezelf Zien Trainer Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien keuze vrij bij mij

© Bewust je-Zelf Zien 2023 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 | IBAN NL39INGB0100843719

Betaal met: